Klar til at blive inspireret?
Klik her og se brochuren:

Fællesskab som livsform

Vidste du, at mere end 80.000 seniorer gerne vil bo i et bofællesskab, hvor de tilvælger naboskab og samvær med andre og fravælger ensomhed bag ligusterhækken? I Jernalderen i Holbæk bor du i din egen lejlighed, men har adgang til 886 kvm fællesarealer, hvor du finder faciliteter som grøn lounge i atriumstil med loft i tredjesalshøjde, fitnessrum og sauna, selskabslokale, caféområde, værksted, balkoner og tagterrasser med væksthuse.  Du kan vælge mellem 9 forskellige typer lejligheder i størrelser fra 89 kvm til 120 kvm (BBR). 

Rum til at mødes

Grøn lounge, tagterrasser, caféområde, fitnessrum og meget mere

I seniorbofællesskabet, Jernalderen, har arkitekterne tegnet ejendommen, så den lægger op til, at man helt naturligt kan møde sine naboer, når man kommer og går. I indgangstårnet, som er indrettet med en grøn lounge, kan man sætte sig med en kop kaffe og avisen eller strikketøjet – og få en sludder med naboerne eller med venner og familie, som er på besøg. Det sociale liv afhænger af den enkelte, som kan vælge fællesskabet til og fra, men de fysiske faciliteter i seniorbofællesskabet gør det nemt at deltage i f.eks. klubber som tomatdyrkerklubben, vandreklubben eller madklubben. Har man besøg af familie og venner langvejsfra, kan de overnatte i en af de fire gæsteværelser, som man kan leje. 
Måske bliver man så glad for sine naboer, at man vælger at holde påskefrokost eller ligefrem jul sammen? 

Sommerhygge på tagterrassen

Nyd de lyse timer og solen 

Der er mange fordele ved at vælge en lejlighed i seniorbofællesskabet, Jernalderen. En af dem er den store tagterrasse i loungestil med to væksthuse, hvor man kan forlænge sæsonen i et solopvarmet uderum af glas. Her kan man mødes med sine naboer, som måske også har en passion for at dyrke sine egne økologiske tomater. Eller også mødes kageklubben her hver torsdag eftermiddag for at udveksle opskrifter og smage på ugens hjemmebag?