Hvad koster det? Og hvilke er ledige?

Vil du vide mere om de enkelte rækkehuse, kan du downloade en oversigt her:

Lyst og indbydende

De nye rækkehuse er tegnet, så der er mest muligt lysindfald – med stort vinduesparti med udgangsdøre til for- og baghave samt fransk altan i soveværelset. Alle værelser har store vinduer, og reposen på 1. sal med loft til kip giver en fornemmelse af ekstra lys og luft. De store køkken og stue-alrum er gennemstrømmet af lys fra begge sider af rummet. 

Hent brochure her! 

Den nemme bolig

Skal din næste bolig være et bæredygtigt rækkehus?

Den nye rækkehuse i Jernstøberiet er bæredygtige og energivenlige, så du kan roligt læne dig tilbage og slappe af i din fremtidssikrede bolig, som opfylder Bygningsreglement 2020. Rækkehusene fås i fire typer og dermed størrelser fordelt på syv rækker (fra A-G), hvor du f.eks. kan vælge et walk-in closet til eller fra på førstesalen. Flytter du ind i et af de nybyggede rækkehuse, kan du vinke farvel til timevis af vedligeholdelse og ditto havearbejde – og i stedet bruge fritiden på at sludre med naboen over hækken, lege med børnene eller løbe en tur i skoven. 

Gennemstrømmet af lys

Masser af lysindfald

Lys betyder alt for vores velbefindende. Derfor er de nye rækkehuse i Jernstøberiet naturligvis tegnet med masser af vinduespartier i såvel stueplan som på første sal. I stueplan med køkken og stue-alrum er der udgang til baghave med skydedør, ligesom der er udgang til terrassen fra køkkenet. På første sal har soveværelset som et ekstra lysindfald en fransk altan. 
De lyse materialer som f.eks. parketgulv i ask øger fornemmelse af lys og luft.